Motocross spel

Det finns massor av riktigt häftiga motocross spel att hitta online, många är dessutom helt och hållet gratis. En av alla anledningar att motocross spel har vuxit snabbt i popularitet är att det är non stop action som gäller.

10 motorcross spel som är gratis

 1. MotoXm3
 2. Trial Bike PRO
 3. Extrem Motocross
 4. Moto X3M Winter
 5. Motocross USA
 6. Moto Jump
 7. Construction Yard Bike
 8. Super MX The Champion
 9. Uphill Rush
 10. Mo’Bike

Alla dessa kan du dessutom spela enkelt på mobilen, datorn eller surfplattan. Vi kan också rekommendera spelet Flaggspelet som du kan testa.

Förutom actionfyllda spel så kan man även spela från olika enheter. Du kan alltså välja själv om du vill spela på mobilen, datorn, surfplattan, Xbox, PS4 m.fl.

 

 1. Moto X3M

Ett klassiskt motocross spel där du verkligen måste bevisa dina skills och kylighet. Hoppa upp på hojen och försök ta dig över mållinjen genom att undvika hinder som enorma sågblad och läskiga eldgropar. Spelet gasar knappt men ändå säkert hem förstaplatsen på vår lista.

Moto X3M

 

 1. Trial Bike PRO

Få saker är så utmanande som att hålla balansen på en Trial Bike (både i verkligheten och online). Här får du försöka manövrera dig över tuffa hinder utan att sätta ner foten eller att ramla av hojen. Ett roligt spel som man har svårt att sluta spela när man väl har börjat.

 

 1. Extrem Motocross

Ett utmanande och intensivt spel där din uppgift är att ta dig igenom motocrossbanan helskinnad. Något som kan vara lättare sagt än gjort när hindren består av allt från roterande blad, loopar och andra tuffa utmaningar.

 

 1. Moto X3M Winter

Motocross är inte bara galet häftig att köra på snö på riktigt utan är (nästan) lika kul online. Kör upp för hala backar men undvik snövallar, granar och andra kyliga hinder.

 

Moto X3M Winter
 1. Motocross USA

Cruisa genom staterna och känn vinden i håret, koppla bara inte av för mycket då det finns många hinder på vägen. Här behöver du verkligen bevisa din skicklighet för att kunna ta dig igenom de fyra olika banorna som ingår i Motocross USA.

 

 1. Moto Jump

Även här ett enkelt men ändå roligt spel. Här handlar allt om en enda sak, hoppa så långt du bara kan.

 

 1. Construction Yard Bike

Visa dina skills att ta dig igenom byggmaterial, bråte, cementblandare och massor av andra saker på en byggarbetsplats.

 

 1. Super MX The Champion

Ett relativt nytt spel där du kommer att få visa dina färdigheter gentemot dina motståndare inne på en utmanande motocrossbana. Ett roligt spel som absolut kan tänkas komma att klättra på vår lista när vi också har spelat det mera.

 

 1. Uphill Rush

Klassiskt motocross spel som finns i flera uppdaterade versioner. Vilken version man gillar bäst är helt ett tycke och smak. Vi gillar dock originalversionen allra bäst. Designa ditt eget fordon och ta dig igenom olika banor och deras omväxlande hinder.

 1. Mo’Bike

Ett enkelt spel som man ändå vill spela om och om igen. Välj hastighet på din motocross och samla poäng genom att hoppa över olika hinder i din väg.

 

Är du intresserad av motocross rent allmänt så har vi samlad information på vår sida om motocross och motorcyklar där du kan komma vidare till intressant information.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *